Camping informatie

Informatie over Camping Lei Suves

Bij aankomst meldt u zich bij de receptie van de camping. Hier ontvangt u een toegangscode om met de auto de camping op te rijden.
Daarna volgt u de borden van “Murre Zonvakanties receptie”.

De stacaravans bevinden zich op Camping Lei Suves. Een gezellige camping voor de hele familie voor jong en oud. In een gemoedelijke sfeer zullen wij proberen uw verblijf op de camping zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij adviseren u tijdig te reserveren.
De camping is geopend van April tot medio Oktober.
Prettige vakantie!

Buitenzijde van de campingwinkel

Op de camping is een winkel superrette waar u vers gebakken stokbrood croissantjes speelgoed kruidenierswaren Franse en buitenlandse kranten postkaarten strandspulletjes en zwemkleding kunt kopen.

De camping beschikt over draadloos internet, welke vanaf uw stacaravan bereikbaar is. Wifi kaarten verkrijgbaar bij de receptie van de camping.

Binnen in de campingwinkel
Het zwembad van de camping

De camping beschikt over een (verwarmd) zwembad. Voor de kleintjes een peuterzwembadje met speeldieren fonteinen.
I.v.m. hygiëne is het dragen van een strakke zwembroek verplicht, het is verboden een boardshort te dragen.

Op de camping is een moderne speeltuin aanwezig. De speeltuin is volledig afgezet en geschikt voor verschillende leeftijden. Er is een leuk klimhuisje met een glijbaan, een draaimolen, klimtouwen en diverse wip wap toestellen.

In het restaurant op de camping kun je heerlijk eten en drinken of gewoon lekker een ijsje eten. Er is een uitgebreide menukaart en uiteraard ontbreekt het niet aan een “plat du jour”. Het is ook mogelijk om frites en vers gemaakte pizza’s te eten en af te halen.

Maak gebruik van de diverse faciliteiten op de camping. Er is een animatieteam aanwezig dat activiteiten organiseert voor jong en oud. Tevens kunt u zich lekker bezig houden met onder andere jeu de boules, tafeltennis, tennis en volleybal.

Overal op de camping worden de bloemen, planten en bomen keurig netjes onderhouden. Je vindt er prachtige bloemen, mooie tropische palmbomen en olijfbomen. De camping Leï Suves (vertaling “de kurkeiken”) bevindt zich op een voormalige kurkenboomplantage. Er zijn bomen die al ruim 100 jaar oud zijn.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen op camping Lei Suves een fantastische vakantie beleven. Huur bij Murre Zonvakanties een accommodatie voor een onvergetelijke vakantie aan de Cote d’Azur!

Zoals u ziet is er van alles te beleven.
Neem gerust contact op voor nog meer informatie over de camping, stacaravan of de omgeving.